Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Ванна кімната в зелених кольорах, тренди 2022 року

липень 2022
Ванна кімната в зелених кольорахВанна кімната повинна розслабляти і заспокоювати. Кожен хоче вийти з ванної кімнати, після прийняття душу розслабленим, після довгого виснажливого дня. Вдало підібрана колірна гамма сприятиме цьому, і жоден інший колір не заспокоює почуття так сильно, як зелений. Як додати його в інтер'єр, щоб ванна кімната відповідала останнім трендам?

Зелений асоціюється з природою, лісами та рослинністю. Відомо, що його присутність в інтер’єрах заспокоює і сприяє розслабленню. Хоча в інтер’єрах цей колір використовується досить давно. У 2017 році відтінок «Greenery» був обраний кольором року, і саме тоді зелений став більш поширеним кольором у ванній кімнаті. Цього року серед трендів ми можемо знайти кольори природи, тому зелений, будучи одним із них, легко допоможе нам отримати модний інтер’єр.

Зміст
  1. Зелена ванна кімната не завжди однакова
  2. Ванна кімната в зеленому кольорі – натхнення для вашої ідеї
  3. Ванна кімната у біло-зелених кольорах – універсальне рішення
  4. Вічне поєднання з відтінками сірого

Зелена ванна кімната не завжди однакова

Існує безліч відтінків зеленого, і в залежності від того, який колір вибере замовник, зелена ванна кімната може вразити елегантністю та вишуканістю або зачарувати свіжістю. Смарагдовий, лаймовий, м’ятний і пляшково-зелений – це лише кілька прикладів відтінків, з яких ми можемо вибрати. Зелений — один із природних і нейтральних кольорів, який може чудово виглядати самостійно, тому він може бути єдиним кольором, який ми використовуємо в інтер’єрі, але він також буде добре працювати як доповнення до багатьох інших кольорів. Отже, якщо замовник не впевнений, чи хоче він, щоб уся його ванна кімната була зеленою, він може просто вибрати зелені аксесуари. Ось кілька ідей, як прикрасити інтер’єр за допомогою цього кольору.

Ванна кімната в зеленому кольорі – натхнення для вашої ідеї

Таке рішення підійде людям, які люблять простоту і мінімалізм. У цьому випадку питання підбору аксесуарів або інших кольорів повністю відпаде, адже все буде в різних відтінках зеленого. Незважаючи на зовнішній вигляд, такий інтер’єр зовсім не повинен бути нудним; Тут допоможе вибір різних тонів зеленого. Тим, хто хоче скрасити і оптично збільшити простір, варто зупинитися на світло-зелених відтінках. Кольори жасмину і селадону додадуть легкості і свіжості. З іншого боку, темно-зелена ванна створить гламурний стиль, повний вишуканості. Щоб бути впевненим, що пляшково-зелений і малахітовий колір не переважають, необхідно додати білий або золотий елемент. Зелена ванна кімната з елементами дерева також буде виглядати чудово. Тренди цього року пропонують ботанічну тематику ванної кімнати, де плитка може бути прикрашена, наприклад, листям монстери.
Ванна кімната в зелених кольорах, тренди 2022 року

Ванна кімната у біло-зелених кольорах – універсальне рішення

Хоча ванна кімната зеленого кольору від підлоги до стелі справляє гарне враження, це не всім подобається. На щастя, зелений добре поєднується з іншими кольорами. Одним з них є позачасовий і універсальний білий. Білий стане ідеальним фоном і буде красиво гармоніювати, наприклад, з темно-зеленою керамічною плиткою. Білий сам по собі холодний колір, тому варто доповнити його теплою деревиною або рослинами в горщиках.

Якщо замовник бажає отримати інтер’єр в сучасному стилі, то гарним варіантом буде біло-зелена ванна кімната, де традиційні відтінки зеленого замінені енергійним лаймом, але оскільки це яскравий колір і його надлишок може втомлювати, він повинен займати невелику площу або прийняти форму аксесуарів.

Вічне поєднання з відтінками сірого

Після композиції з білим кольором – це друге універсальне рішення. Бетон, графіт і сіра плитка – ось те, що використовують дизайнери вже кілька років. Вони чудово виглядатимуть в інтер'єрах лофт та модерн. Крім того, вони ідеально підходять до зеленого. Глибокий зелений у поєднанні з темним графітом створить еклектичний інтер’єр. Щоб доповнити цю композицію, можна використовувати більше скла та хрому. З іншого боку, світлі відтінки сірого з зеленим жасмином зроблять ванну кімнату легкою та атмосферною. Якщо сіро-зелена ванна кімната виглядає занадто темною або стриманою, то допоможуть аксесуари яскравих зелених відтінків, наприклад салатово-зеленого кольору.

Які аксесуари вибрати для ванної кімнати в зелених кольорах?

Немає вражаючого аранжування без відповідних аксесуарів, і залежно від результату, якого ми хочемо досягти, нам потрібно обрати щось цікаве. Дерев’яні прикраси, універсальні і завжди добре поєднуються із зеленим кольором, незалежно від стилю композиції. Якщо говорити про гламурний стиль, то тут гарно виглядатимуть позолочені та глянсові елементи. В індустріальному стилі варто спробувати додати трохи цегли, а в модерні – багато скла. Добре підійдуть і фотошпалери.

Що, якщо ми хочемо використовувати зелений колір лише як прикрасу та використати його, щоб оживити ванну кімнату чорного, сірого чи будь-якого іншого кольору? Тоді достатньо навіть невеликих штрихів зеленого, і атмосфера всього інтер'єру зміниться. Зелена шафа, контейнери для зберігання, рушники чи рослинні мотиви на картинах – лише деякі з перевірених і надійних варіантів, тому що коли справа доходить до ідей, то їх набагато більше.
Перегляньте всі публікації блогу