Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Дерево у ванній кімнаті: як правильно це зробити

Грудень 2019
Близько дюжини років тому, коли вперше стало можливе дерев'яне оздоблення ванної кімнати, було важко знайти деревину, і вона була досить дорогою. Багато хто був небайдужий до екзотичного дерева або до колоніального стилю. На щастя, з'явилися інші рішення, і тепер ви можете оформити ванну практично в будь-якому стилі, використовуючи дерево в якості прикраси.

Зміст
  1. Дерев'яна підлога у ванній кімнаті
  2. Дерев'яні меблі в ванній кімнаті
  3. З чим зміксувати дерево у ванній кімнаті?

Дерев'яна підлога у ванній кімнаті

Це найпростіший спосіб використати дерево в ванній кімнаті. Крім екзотичного дерева, ви також можете вибрати менш географічно віддалені варіанти, такі як бук, дуб або модрина. Однак пам'ятайте, що дошки повинні бути спеціально оброблені перед використанням, і після їх укладання необхідно забезпечити водонепроникність і захистити від води, наприклад, маслом. При укладці обов'язково зверніться до фахівців.

Дерев'яні меблі в ванній кімнаті

Ще одна хороша ідея ввести дерево в ванну кімнату - використати дерев'яні меблі. Єдиним обмеженням тут є обсяг вільного простору. Якщо у вас велика ванна кімната, то світла дерев'яна перегородка, що відокремлює туалетну частину від ванни, може виглядати красиво. Шафа або відкриті дерев'яні полиці також відмінний вибір, з дерев'яними вішалками для одягу. З меблями слід поводитись відповідним чином - при здійсненні покупки найкраще сказати, де ви хочете їх розмістити, в такому випадку продавець зможе запропонувати кращу гідроізоляцію, яка не змінить колір деревини і забезпечить її довговічність.

З чим зміксувати дерево у ванній кімнаті?

У минулому темна екзотична деревина змушувала додавати колоніальні декоративні елементи, але зараз використання дерева на підлозі більше не змушує нас дотримуватися певного стилю.  Наприклад, дерево буде поєднуватися з ванною кімнатою в стилі HYGGE з нейтральними кольорами, і  так само з ванною кімнатою в японському стилі.

Однак, якщо ви мрієте про ванну кімнату іншого стилю або іншої колірної гами, ви можете знайти інші способи впровадження дерев'яних елементів. Якщо не дерев'яна підлога, то, можливо, дерев'яна дзеркальна рама, ємності для косметики або простакувате дерев'яне відро?

Дерево у ванній кімнаті - яку вибрати душову кабіну?

Незалежно від того, наскільки добре водонепроникна деревина на підлозі, вона не повинна контактувати з водою в більшій мірі, ніж це необхідно. Тому ми радимо не використовувати душові кабіни WALK-IN, замість цього ми пропонуємо класичні душові кабіни SanSwiss.  Наприклад колекція Cadura, яка об'єднує ергономіку з витонченим і стриманим зовнішнім виглядом. Ця серія включає в себе душові кабіни з розпашними, а також розсувними дверима. Варіант з розсувними дверима може бути особливо хорошим вибором для ванної кімнати, в якій переважає дерево.
Перегляньте всі публікації блогу