Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Яке скло вибрати для душової кабіни?

липень 2021
Скло для душової кабіниБезсумнівно, скляна душова кабіна виглядає набагато краще пластикової. Однак через те, що виробники використовують різні види скла, виникає безліч питань та сумнівів.

Одне  з ключових питань, яке задають покупці - це його міцність. Здавалося б, скло крихке і з кабіною потрібно бути  дуже обережним, щоб не пошкодити його. Немає нічого більш далекого від істини. Скло для душової кабіни не із звичайного скла. Що потрібно знати і як правильно вибрати душове  скло?

Зміст
  1. Скло для душової кабіни: на що звернути увагу
  2. Гідрофобне покриття: щоб скло завжди сяяло
  3. Переваги скляної душової кабіни

Скло для душової кабіни: на що звернути увагу

При виробництві скла для душових кабін використовується тільки безпечне загартоване скло. Воно в п'ять разів більш стійке до вигину і в чотири рази більш стійке до різких перепадів температури, ніж звичайне незагартоване скло. Пошкодити або розбити таке скло вкрай складно. Якщо це все ж станеться, вам не доведеться турбуватися про свою безпеку та безпеку ваших близьких - скло розбивається на безліч дрібних уламків  з тупими краями, які нікому не заподіють шкоди.

Зверніть увагу на краї скла, які найбільш уразливі для пошкоджень. Мікродефекти, що , з'являються по краях можуть скоротити термін експлуатації скла, тому дуже важлива якість обробки. Вибираючи душові кабіни SanSwiss нестандартного розміру, покупцю гарантується ванна кімната з кабіною з високоякісного скла, яке відповідає європейському стандарту безпеки EN 12150-1: 2000.

Перед покупкою також варто звернути увагу на товщину, яка зазвичай знаходиться в межах 4-10 мм. Товщина варіюється в залежності від конструкції кабіни. Обираючи продукцію перевіреного виробника, ви можете бути впевнені, що були використані оптимальні параметри. Найтовстіше загартоване скло використовується в безрамних кабінах і кабінах Walk-In.  Незважаючи на те, що скло трохи важче, воно дуже міцне і добре укріплене, вам не потрібно турбуватися про те, що воно впаде.

Гідрофобне покриття: щоб скло завжди сяяло

Скло завжди має бути чистим. До недавнього часу мити душову кабіну було клопітно, на поверхні скла утворювались плями. Тепер цього можна уникнути та вибрати кабіну зі спеціальним гідрофобним покриттям. Воно входить в стандартну комплектацію скляних душових кабін SanSwiss,  і   спрощує очищення.

В душі, де скло не має додаткового захисного покриття, вода тече струменями, а потім накопичується в мікропорожнинах. Згодом відкладення складно видалити. Покриття AQUAPERLE змушує воду стікати по склу у вигляді крапель, запобігаючи утворенню відкладень. Щоб було ще простіше утримувати кабіну в чистоті, використовуйте ущільнювач для душових кабін.
Яке скло вибрати для душової кабіни?

Переваги скляної душової кабіни

Скляні душові кабіни стають все більш популярними в домашніх ванних кімнатах завдяки своїм численним перевагам. Перш за все, вони надзвичайно міцні та стійкі. Вибираючи виріб високого класу, ви можете бути впевнені, що на склі не буде подряпин і тріщин, воно довгий час буде виглядати як нове. Скло елегантне  і стильне, воно підкреслить красу ванної кімнати і додасть характеру. На відміну від душових кабін, де двері зроблені з пластика, скло естетичніше. Крім того, кожен елемент кабіни - скло, профілі, роз'єми можна спроектувати окремо, і в результаті кабіна стане невід'ємною частиною дизайну.
Оскільки скляні душові панелі нестандартного розміру можуть бути адаптовані до ваших потреб, то розмір душової кабіни буде точно відповідати розміру вашої ванної кімнати. Вона стане його невід'ємною частиною. Не слід залишати поза увагою і проблему очищення. Найкраще відразу вкластися в модель з покриттям AQUAPERLE, яке гарантує, що скло, яке використовується для душової кабіни, завжди буде сяяти без розводів і плям. Це винятковий комфорт та зручність, які оцінять всі.

Зразки скла для душових кабін

Скло - дуже витончений матеріал, скляна душова кабіна кожен раз може виглядати по-різному. Основна перевага - скляні панелі, які  можуть бути прозорими, гладкими, матовими або з малюнком. Найчастіше вибирають гладке прозоре загартоване скло. Воно універсальне, елегантне і сучасне, дозволяє візуально збільшити ванну кімнату та створити враження простору. Ще одне цікаве рішення - шовкографія, вибрані малюнки можна адаптувати до дизайну ванної кімнати. Такий декор обов'язково додасть простору неповторності.

Просто погляньте на пропозицію SanSwiss, щоб побачити безліч варіантів скла. Саме  скло для  душу  найбільш впливає на зовнішній вигляд всієї кабіни. SanSwiss прагне максимально задовольнити потреби клієнтів, тому ви можете вибрати не тільки тип і малюнок скла, але і кольори профілів. Доступні кілька основних кольорів, та  є і спеціальні.
Перегляньте всі публікації блогу