Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Яке сидіння для душу вибрати?

липень 2022
Біле сидіння для душуДушова кабіна є одним із основних елементів практично кожної ванної кімнати. Це заощаджує багато місця. Більше того, для людей з обмеженими фізичними можливостями вона забезпечує більше зручностей, ніж ванна. Для підвищеного комфорту використання можна додатково подумати про розміщення сидіння всередині душового блоку. Які сидіння для душу краще обрати?

Донедавна сидіння для душу в основному асоціювалися з ванними кімнатами для людей з обмеженими можливостями. В даний час підхід змінився, і все більше людей оцінили це рішення. Для кого воно підходить  та які сидіння для душу доступні?

Зміст
  1. Кому буде корисне сидіння для душу?
  2. Сидіння для душу – що ми можемо вибрати?
  3. Сидіння для душу в пропозиції  SanSwiss

Кому буде корисне сидіння для душу?

Воно може бути неоціненною допомогою насамперед для людей з обмеженими можливостями. Приймаючи душ, не треба турбуватися про те, що вони впадуть або просто не вистачить сили довго стояти. Можна сісти і помитися у безпечніших умовах. Сидіння для душу знадобляться в будинках з людьми похилого віку і маленькими дітьми. Це також відмінний вибір для тих, хто любить довго приймати душ: зручне сидіння допоможе ще більше розслабитися.

Сидіння для душу – що ми можемо вибрати?

Немає жодних сумнівів у тому, що сидіння дуже практичні. Вибираючи модель для своєї ванної кімнати, в першу чергу слід перевірити її міцність і максимальне навантаження. Пристінне сидіння для душу має забезпечувати безпеку людей різної ваги. Його матеріал важливий, оскільки сидіння має бути приємним на дотик. Найчастіше можна зустріти моделі із пластику, але є й моделі  з вологостійкої екзотичної деревини. У разі останнього, однак, ми повинні зважати на вищу ціну. Деякі вибирають сидіння з обробкою з керамічної плитки зазвичай такою, яка використовувалася в душовій кабіні. Таким чином, сидіння виглядають стримано та ненав'язливо. Є також кам'яні сидіння, хоч вони і виглядають красиво, можуть бути холодними і тому викликати неприємні відчуття.

Сидіння для душу в пропозиції  SanSwiss

Складане сидіння для душу – гарний вибір. При необхідності його можна легко розкласти, а коли не використовується, то не займатиме місця. Моделі, які пропонує SanSwiss, — це саме те, що потрібно. Їхні конструкції відповідають медичним стандартам, тому підходять для людей з обмеженими можливостями. Вони витримують вагу до 120 кг, а в складеному вигляді кріпляться до стіни. Сидіння доступні у двох варіантах кольору: сірому та білому, що дозволяє поєднувати їх із душовим піддоном або кольором керамічної плитки.

Якщо не сидіння, то що?

Традиційні сидіння, що використовуються всередині душових кабін, кріпляться до стіни. Дехто побоюється, що свердління плитки може пошкодити її, і дизайн усередині кабіни більше не виглядатиме привабливо. Такі самі сумніви можуть бути у людей, які, з одного боку, думають про таке рішення, а з іншого, не цілком у ньому переконані. І ось тоді варто вибрати, наприклад, табурет для душу. Це відмінний вибір для будь-якої ванної кімнати, де з якихось причин немає можливості встановити сидіння або лавку, або де вони не повинні бути постійно. Цей вид табурету має міцну, зазвичай сталеву або алюмінієву конструкцію, а також нековзкі ніжки, тому можна не турбуватися, що він зрушить з місця  або подряпає душовий піддон. Залежно від потреб клієнта можна вибрати табурет із фіксованою або регульованою висотою. Для людей з обмеженими можливостями рекомендуються спеціальні стільці із профільованим сидінням та спинкою.
Перегляньте всі публікації блогу