Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Душова кабіна з розсувними дверима

Листопад 2019
Краще рішення для вашої ванної кімнати - це те рішення, яке відповідає вашим вимогам і  вільному простору у ванній кімнаті. Душова кабіна - це те, що ми вибираємо на довгі роки, тому варто витратити час на роздуми, щоб зрозуміти що для вас найбільш важливо. Душова кабіна з розсувними дверима є хорошим рішенням з кількох причин.

Чому варто звернути увагу на душову кабіну з розсувними дверима?

Найбільшою перевагою цього типу кабіни є економія місця. Ми говорили раніше про це в нашій статті «Ванна кімната на горищі». Якщо у вас невелика ванна кімната, душова кабіна з розсувними дверима буде кращим рішенням, так як вам не потрібно враховувати простір, необхідний для відкриття дверей. Ви можете встановити шафу, поличку для косметики, або для рушників поруч з душовою кабіною.

Іншою важливою перевагою цього типу душової кабіни є простота в підтримці її в чистоті і відсутності плям від води на підлозі. Багато хто віддає перевагу використовувати теплу екзотичну дерев'яну підлогу замість холодної плитки, але навіть водостійке дерево не любить воду, на жаль потрапляння води неможливо уникнути в душових кабінах з розпашними дверцятами.

Душова кабіна з розсувними дверима, виконана з матового скла або скла з декоративними візерунками, допомагає зберегти необхідну інтимність - особливо актуально коли ванна кімната і туалет знаходяться в одному просторі. Душові кабіни SanSwiss можна замовити з одним з численних дизайнів, нанесених на загартоване скло – також доступний до замовлення дзеркальний вид декору на склі!

Очищення душової кабіни з розсувними дверима

Кожна душова кабіна радує око до тих пір, поки вона чиста, без мильних плям або грибка. Регулярне прибирання необхідне. На заводі скло душової кабіни SanSwiss виробляється з полімерним покриттям AQUAPERLE, яке створено таким чином, що вода стікає з нього у вигляді одиночних крапель, тим самим зменшуючи кількість плям. Покриття AQUAPERLE полегшує щоденний догляд і чистоту душової кабіни. Це дозволяє підтримувати прозорість скла протягом багатьох років.
Перегляньте всі публікації блогу