Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Душові кабіни - чим вони відрізняються?

квітень 2021
Каркасна душова кабінаВсе більше клієнтів вирішують встановити душову кабіну у ванній кімнаті. Це займе набагато менше місця, ніж ванна, і дозволить понизити споживання води. Проте, душові кабіни можуть сильно відрізнятися одна від одної, і не всі виглядатимуть однаково ефектно в інтер'єрі.

Душова кабіна забезпечує ергономічніть і комфорт. Її можна встановлювати як в маленьких, так і у великих ванних кімнатах. Душові кабіни найчастіше вибирають по їх майбутньому розташуванню в кімнаті. Ми розрізняємо кутові, пристінні і кабіни, що окремо стоять. Проте критеріїв розділення може бути значно більше. При виборі душової кабіни також слід враховувати, її місце в інтер'єрі. І тут слід враховувати два варіанти - душова кабіна з профілями або без них, і в яку краще вкладати гроші, в модель з душовим піддоном або без нього.

З профілем або без? - огляд рішень SanSwiss.

Обираючи душову кабіну, слід орієнтуватися на її дизайн. Залежно від обраної моделі, він може бути таким, що впадає у вічі або майже непомітним. Незалежно від того, який варіант буде обрано, душові кабіни SanSwiss спроектовані так, щоб гарантувати комфорт і безпеку. Вони мають ергономічні ручки і якісне загартоване скло, покрите AQUAPERLE. Додаткове захисне покриття оберігає від утворення відкладень, а догляд за склом став ще простіший, чим раніше.
Душові кабіни - чим вони відрізняються?
Каркасна душова кабіна
Каркасна профільна конструкція - найпоширеніший вид душових кабін у ванних кімнатах, в основному за рахунок універсальності і привабливої ціни. Каркасні душові кабіни добре вписуються у більшість інтер'єрів. Це традиційне і елегантне рішення, в якому алюмінієві профілі є прикрасою. Цей вид душових кабін характеризується найбільшою герметичністю при відкритті і закритті. Зразками ліній каркасних кабін SanSwiss, які варто розглянути, є TOP-LINE і OCELIA. Метал - один з основних матеріалів, використовуваних для створення індустріального і сучасного декору. Тому металеві профілі відмінно вписуються в ці тенденції. В той же час вони були розроблені так, щоб ідеально підійти до ванни, оформленої в традиційному стилі.
Безрамна душова кабіна
Це інноваційне рішення, яке відмінно впишеться в сучасний інтер'єр. Така душова кабіна ексклюзивна і елегантна. Її краса полягає в простоті. Елементів не так багато, уся конструкція складається із загартованого скла і ручок. Додаткових профілів немає, тому душ стає елегантною прикрасою і доповненням інтер'єру. Стекла додатково посилені і підтримуються масивними ручками. Тому, незважаючи на вигляд легких і крихких, цей вид кабін дуже безпечний. Особливо вражають безрамні душові кабіни у великих ваннах кімнатах. У цій категорії бренд SanSwiss пропонує вироби з серії PUR і CADURA, у них незвичайний дизайн у поєднанні з найвищою ергономікою.

Душова кабіна, частково обрамлена профілем
Як випливає з назви, така кабіна поєднує в собі два попередні типи. Це означає, що скляні полотна є з профілями і без них. Таке рішення забезпечує унікальний візуальний ефект, а конструкція візуально легше в порівнянні з каркасною версією. Переглядаючи продукцію SanSwiss при пошуку цього типу кабін варто звернути увагу на такі колекції, як SWING-LINE і SOLINO.

З піддоном або без?

На естетичний вид ванної кімнати також впливає тип піддону в душовій кабіні. Пропонується найдешевше рішення від SanSwiss - душові кабіни з піддоном, де ціна - найбільша перевага. Вони не мають багато можливостей з точки зору декора- готовий виріб зібраний. В деяких випадках піддон для душу високий і масивний і його дизайн не повністю відповідає стилю сучасних вимог. Набагато більше місця для маневру виходить, купивши душову кабіну і піддон окремо. Це дозволяє легко підібрати душовий піддон до стилю обробки. На випадок, якщо елегантні інтер'єри в стилі мінімалізм, акцент робиться на економні форми. Плоский душовий піддон добре поєднується з такими інтер'єрами. Щоб виправдати очікування клієнтів, SanSwiss розробив ультратонкі душові піддони, які практично непомітні у ванній кімнаті. Вони відрізняються простотою використання, сучасним дизайном і якісними матеріалами.
До цієї групи продуктів входять душові піддони ILA і LIVADA. Деякі вирішують встановлювати душову кабіну без піддону, але з лінійним зливом. Це рішення ефективне і зручне, але необхідно враховувати більш високі фінансові витрати і великий об'єм робіт. Установка лінійного водостоку має на увазі капітальний ремонт усієї ванної кімнати.
Перегляньте всі публікації блогу