Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Душова кабіна без піддону

квітень 2021
Душова кабіна без піддонуДуш економить багато місця у ванній кімнаті, дозволяє швидко прийняти ванну, зменшує споживання води при прийнятті самої ванни. Але кожен душ має різні властивості і може виглядати по-різному. Одне з доступних рішень - душова кабіна без піддону. Чи варто вкладати гроші?

Плануючи встановити душ у ванній кімнаті, вам доведеться зіткнутися з багатьма дилемами. У минулому душові кабіни розглядалися тільки через призму функціональності. Готові масивні блоки з однаково масивними душовими піддонами встановлювалися у ванних кімнатах. Ці часи пройшли, технології значно просунулися, і дизайн пропонує розглядати душ як стильний елемент декору інтер'єру. Незалежно від того, душова кабіна з піддоном або ні у вашій ванній кімнаті, це може виглядати ефектно. Які переваги і недоліки таких рішень?

Зміст
  1. Душова кабіна без піддону - переваги
  2. Недоліки душової кабіни без піддону
  3. А може, душова кабіна з піддоном?

Душова кабіна без піддону - переваги


Обравши цей варіант, ви можете отримати цікаву ванну кімнату в сучасному або мінімалістичному стилі. Душова кабіна без піддону має багато переваг, але не позбавлена і недоліків, і при цьому елегантний зовнішній вигляд, безумовно, заслуговує на увагу. При лінійному зливі кабіна може бути будь-якого розміру з однаковою плиткою в усій ванні. Це дає чудові можливості для облаштування і є однією з найбільших переваг.

Крім того, заходити в душ і виходити з нього дуже просто і безпечно. Це особливо важливо для дітей, або людей з обмеженими можливостями. Вхід на високий піддон може бути складним і несе ризик падіння.

Вільні розміри дозволяють встановлювати душову кабіну без піддону в малій ванні кімнаті, де буває важко помістити звичайну душову кабіну, або у великій, де є місце для подвійного душу. З такою великою кількістю переваг, є якісь значні недоліки?
Душова кабіна без піддону

Недоліки душової кабіни без піддону


Один з найважливіших мінусів - вартість самого комплекту. В порівнянні з душовою кабіною з піддоном, вона може бути набагато вища. Друга проблема - хороший дизайн і установка. У зв'язку з тим, що цей тип рішення припускає втручання в підлогу і стіну, його реалізація може бути складною і проблемною у вже існуючому приміщенні. У повністю готовому санвузлі не вдасться встановити лінійний злив. Так само установка у ванних кімнатах з тонкими стелями не рекомендується.

Якщо ви виберете душову кабіну без піддону, перш ніж домочадці почнуть нею користуватися, необхідно розробити дизайн ванної кімнати, знайти компанію, яка професійно його утілить і буде готова до загального ремонту. Серед робіт, які необхідно враховувати замовникам, є необхідність надання форми підлозі, що пояснює необхідність товщої стелі. Стіни також потребують гідроізоляції для захисту приміщення від затоплення. Хоча зазвичай про це не думаєш, коли ванна нова, але з часом може статися протікання. Добратися легко до установки під плитку не вийде, і ви також повинні це враховувати.

А може, душова кабіна з піддоном?


По-перше, кабіну з піддоном встановити менш проблематично, ніж кабіну із зливом. Це теж вимагає ремонту усієї ванної кімнати, але не копіткого проекту. Установка кабіни з піддоном-значно швидше рішення. Також її можна встановити в готовому санвузлі. Набагато простіше дістатися до труб при необхідності, чим в кабіні з лінійним зливом.

Висота піддону може бути адаптована до ваших потреб. Можна стирати вручну у високому піддоні, а молодша дитина може купатися в нім, як у ванні. Проте низькі душові піддони вибирають значно більше і досить часто. У нього легше заходити, і він має сучасний дизайн.

А як щодо зовнішнього вигляду? В першу чергу варто відмовитися від готової продукції і замислитися, а  чи не краще вибрати душову кабіну і піддон окремо. Це полегшить підбір моделі до дизайну інтер'єру. Якщо душовий піддон все ж не здається відповідним, відвідування веб-сайту SanSwiss є обов'язковим. Рішення цього виробника задовольнять навіть найвимогливіших прибічників лінійних водостоків.

Інноваційні рішення SanSwiss


На сайті SanSwiss представлено декілька сучасних напрямів у виробництві піддонів. Їх відрізняє не лише відмінна якість виготовлення, але також і те, що вони ультратонкі. З точки зору комфорту, вхід в душ з таким піддоном можна порівняти з лінійним зливом, що є безперечною перевагою. В той же час, пропоновані моделі мають одну з найбільших переваг душових піддонів - вони не вимагають капітального ремонту ванної кімнати. Душові піддони SanSwiss мають незвичайний дизайн, який додасть привабливості інтер'єру і підкреслить його характер.

Кабіни WALK - IN не менш цікаві і дуже ергономічні. У цьому суть стилю. Це відкрита душова кабіна без дверей, з гладкими листами скла. Це мінімалізм, сучасність і елегантність в чистому вигляді, а сама установка виконується просто і швидко.
Перегляньте всі публікації блогу