Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Душова кабіна без піддону

серпень 2020
Ванна кімната з душем без піддону - це рішення, яке можна використовувати як в маленьких ванних кімнатах, так і в великих, просторих приміщеннях. Що вибрати -WALK-IN або вбудовану душову кабіну? Що потрібно знати про душові кабіни без піддону? Тут ви знайдете найважливішу інформацію.

Душова кабіна без піддону - ідея для сучасної і зручною ванної кімнати. Сучасний дизайн будинків і облаштування ванних кімнат засноване на мінімалізмі і рішеннях без зайвих конструктивних елементів. Душова кабіна без піддону може бути будь-якої форми: прямокутної, квадратної, напівкруглої або трикутної. Важливим є те, що душова кабіна без піддону монтується прямо на плитку. Таке рішення вимагає установки в підлозі водостоку і  ухилу поверхні.
Душова кабіна без піддону

Душова кабіна без душового піддону

З душовими кабінами WALK-IN можна створити індивідуальну душову зону. Вона може бути з загартованого скла або пластику. WALK-IN або обмежуючі простір кабіни можна встановлювати в ніші в стіні, або в кутку ванної кімнати. Їх ставлять прямо на підлогу. У них немає напрямних, дверей або роликів. Це дешевий спосіб облаштувати ванну кімнату. Детальніше про переваги і недоліки цього рішення читайте в нашому керівництві до душових кабін: WALK-IN: переваги і недоліки.

Вбудована душова кабіна без піддону

Душ без піддону легко розташувати в ніші. Відокремлений дверима відсік для ванни - гарне рішення для складного внутрішнього планування, так як він економить місце установкою розсувних або розпашних дверей тільки на дві стіни ванної кімнати. Душові двері без порога гармонійно довершують інтер'єр ванної кімнати.

Душові панелі - гарне рішення для кабін без душових піддонів. Вони можуть бути виконані з алюмінію або пластику і відрізняються від душових систем тим, що до них прикріплені додаткові гідромасажні форсунки. Все це приховано під корпусом, форма, колір і матеріал якого можуть бути обрані відповідно до ваших уподобань.

Виробники душових кабін пропонують широкий діапазон розмірів, завдяки чому можна легко адаптувати параметри двері до технічних можливостей вашої ванної кімнати. У разі виникнення скосів або нерівностей стін є можливість замовити двері певного розміру. SanSwiss пропонує своїм клієнтам технологічну підтримку та адаптацію варіантів установки до індивідуальних потреб.

Душова кабіна без піддону – чи хороший це вибір?

Сучасні душові кабіни без піддону не мають таких конструктивних елементів, як напрямні, ролики і петлі. Для них характерні проста форма, і універсальність. Водостік встановлений в підлозі і може бути практично непомітний, наприклад, облицьований керамічною плиткою або гармонує з обраним інтер'єром. Водостоки, які встановлюють у підлозі, можуть бути лінійними, точковими або арочними, і також необхідний похилий слив, який забезпечить ефективне відведення води в каналізаційні труби. Відмовившись від душового піддону, ми отримуємо зручну в користуванні зону душа, особливо для дітей і літніх людей. Підлога не має архітектурних бар'єрів і створює однорідну поверхню у всій ванній, роблячи кімнату оптично більше. Відсутність душового піддону також є простим способом підтримувати чистоту, оскільки в системі відсутні зазори, в яких може осідати бруд.
Перегляньте всі публікації блогу