Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Душова кабіна з чорними профілями

жовтень 2020
Чорні профілі душових кабін - останній тренд в дизайні ванних кімнат, де яскраві кольори довгий час переважали - білий, бежевий або блискучий метал. Однак є багато ознак того, що чорний залишиться в наших ванних кімнатах на довше, бо чорна душова кабіна ідеально поєднується з модними стилями - лофт, нью-йорк або арт-деко - і додає інтер'єру витончений характер і елегантність.

Душова кабіна з чорними профілями - це спосіб створення зони прийняття душу в елегантному мінімалістському стилі, а так само можливість створити позачасовий характер вашої ванної кімнати. Тенденція до чорного кольору у ванній зараз дуже сильна, але навіть якщо пройде кілька сезонів, то сам по собі колір досить універсальний, щоб захистити себе від мінливої моди.

Душова кабіна - чорні профілі. Який інтер'єр?

Чорні душові кабіни стали хітом останніх сезонів, і все більше і більше клієнтів їх обирають. К чорним деталям в таких кабінах, окрім профілів, можуть бути віднесені дверні ручки або декоративні елементи а також елементи на склі. SanSwiss пропонує широкий асортимент в колекції BLACK LINE - серія чорних кабін, в наявності безліч моделей, які можуть бути адаптовані до будь-якого інтер'єру!
Душова кабіна з чорними профілями
Душова кабіна з чорними профілями вписується в різні стилі інтер'єру. Варто розглянути таку покупку, особливо якщо ви оформляєте свою ванну кімнату в одному з наступних стилів:
  1. Стиль лофт
  2. Стиль Нью-Йорк
  3. Стиль арт-деко
Душова кабіна з чорними профілями - також відмінне рішення для всіх, хто хоче внести цей елегантний колір в свій інтер'єр, але пам'ятайте, що велика кількість чорного зробить ванну кімнату візуально меншою. Душові кабіни з чорним профілем не є небезпечними, і в той же час дозволяють додати дизайнерський штрих в вашу ванну кімнату.

Чорні профілі - WALK-IN або піддон?

Ванна кімната в чорному кольорі вимагає обдуманих рішень. Одне з найважливіших рішень - вибір підходящої кабіни. Обираючи душову кабіну з чорною обробкою зверніть увагу на кілька варіантів. Традиційна душова кабіна або мінімалістичне скло з чорними профілями, без класичного душового піддону або дуже модна конструкція WALK-IN (https://www.sanswiss.com.ua/ua/blog/walk-in-shower). Останній варіант в основному вибирають прихильники мінімалізму і ... шанувальники бездоганної чистоти. Вхід в кабіну складається тільки зі скла з чорними профілями - додаткових рухомих елементів немає. Це дозволяє без проблем утримувати кабіну в чистоті. Чорна душова кабіна без душового піддону оптично збільшує ванну кімнату, тому підходить і для невеликих ванних кімнат. Незалежно від того, який тип кабіни ви виберете, дуже важливий ергономічний і добре підібраний вхід. Кабіна може бути з кутовим входом або входом з одного боку - власне, все залежить від просторових обмежень ванної кімнати. Слід пам'ятати, що ванна повинна бути функціональною, а користування душем - комфортним. Двері в кабіну можуть бути розпашні або розсувні - перший варіант підійде для невеликих приміщень. SanSwiss пропонує індивідуальну кабіну відповідно до вашого простору - і так само ідеальну кабіну з чорними профілями, яку можна створити в нашому конфігураторі, де ви можете вказати форму кабіни, тип входу і обрати потрібний каркас.
Перегляньте всі публікації блогу