Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Душові кабіни з чорним профілем

Вересень 2021
Душові двері з чорним профілемПлануючи ремонт або перепланування ванної кімнати, краще за все спочатку ознайомитися з останніми тенденціями. Оскільки декор ванної кімнати змінюється не часто, виберіть непідвладний часу дизайн, який буде виглядати стильно навіть роки потому. Відмінний вибір - душова кабіна з чорними профілями. Вона дуже ефектна і в той же час дуже елегантна.

Така кабіна найкраще буде виглядати у ванній кімнаті, оформленої в сучасному, індустріальному стилі або стилі лофт. Його видатний дизайн відразу виділяється і впадає в очі.

Зміст
  1. Душові двері з чорним профілем
  2. Душова кабіна з чорними профілями ідеально підходить для ванної кімнати в стилі лофт
  3. Яку душову кабіну вибрати?
  4. Кабіни з чорним профілем функціональні

Душові двері з чорним профілем

Класична душова кабіна має білі або хромовані елементи. Вже одне це робить чорні профілі привабливими. Вони являють собою абсолютно новий стиль, новаторський і оригінальний. Використання чорного кольору у ванній кімнаті додає елегантності. Незалежно від того, плануєте ви вбудовану, або душову кабіну, що окремо стоїть,чорні душові двері привернуть  увагу з самого початку. Такі чітко окреслені контури  скла зроблять ванну кімнату ексклюзивною і виразною.

Душова кабіна з чорними профілями ідеально підходить для ванної кімнати в стилі лофт


Чорні ручки, лампи або рами для дзеркала завжди були оригінальною частиною декору ванної кімнати, особливо якщо вона виконана в індустріальному стилі або стилі лофт. Вони гармонійно поєднуються з грубими сірими відтінками, які є основою для подібних стилів. Виробники сантехніки пропонують душову кабіну з чорними профілями. Це одна з останніх тенденцій, яка дозволить ще більше підкреслити красу інтер'єру.

Сучасна ванна кімната, оформлена в стилі лофт, нагадує виробничі або заводські цехи. Дизайн поєднує в собі грубість бетону, його функціональність і простоту. Як і раніше, основний колір - сірий. Крім того, у ванній кімнаті в стилі лофт обов'язково повинні бути аксесуари чорного кольору, які додадуть їй характеру. Тому душова кабіна з чорною рамою повинна мати простий дизайн і форму, без будь-яких інших прикрас. Правильне освітлення також додасть родзинки всьому простору.
Душові кабіни з чорним профілем

Яку душову кабіну вибрати?

Сучасні душові кабіни бувають різних стилів. Якщо ви шукаєте щось, що буде відповідати останнім тенденціям, вам слід у першу чергу звернути увагу на душові кабіни WALK-IN. Вони зручні у використанні  та легко миються. Тут немає дверей  і душового піддону, тільки скляна душова перегородка з чорним профілем, що відокремлює зону купання від решти ванної кімнати. Таке рішення підійде як для маленьких, так і для великих інтер'єрів.

У зв'язку з тим, що ремонт ванної кімнати - це об'ємна робота і робиться не часто, при виборі душової кабіни слід орієнтуватися на надійних виробників. Це гарантує, що душова кабіна довгий час буде добре виглядати. Одним з таких виробників, які  заслуговують  на увагу, є SanSwiss. Щоб виправдати очікування клієнтів, компанія пропонує кілька типів кабін, які добре поєднуються з чорним профілем. Зверніть увагу на серії EASY, CADURA і TOP-LINE S, які, крім стандартної версії, також доступні у версії BLACK LINE.

Кабіни з чорним профілем функціональні

Вибираючи сантехніку, потрібно орієнтуватися не тільки на її зовнішній вигляд, але і на зручність користування. Розмір душової кабіни повинен залишати вільний простір у ванній. Це особливо важливо для невеликих інтер'єрів, про що ви можете прочитати у статті «Маленька ванна в багатоквартирному будинку - перевірені поради».

Сучасні душові кабіни часто мають додаткове захисне покриття, що запобігає утворенню плям та відкладень. В продукції SanSwiss використовується покриття Aquaperle. Все, що вам потрібно зробити, це просто протерти стінки кабіни, щоб скло виглядало ідеально чистим і елегантним, а це означає, що прибирання не займе багато часу.

Чи підходить ця кабіна для ванних кімнат інших типів?

Душова кабіна з чорним профілем призначена не тільки для ванних кімнат у стилі лофт. Вона, безумовно, доповнює такий стиль, але це не означає, що чорні профілі не підходять для інших типів ванних кімнат.

Чорний колір елегантний і ексклюзивний, тому він відмінно поєднується з гламурним стилем. Крім того, він буде стильно виглядати з більш яскравими кольорами, використовуваними у  ванних кімнатах в сучасному стилі. Кабіна з чорними профілями контрастно буде виглядати у ванній з переважанням білого кольору. Також цікаво буде поєднуватися з барвистими аксесуарами, наприклад, у червоному кольорі. Так що не бійтеся пробувати новинки та вибирати оригінальні, а іноді і нестандартні рішення.
Перегляньте всі публікації блогу