Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Ванна кімната в скандинавському стилі

жовтень 2020
Ванна кімната в скандинавському стиліВанна кімната в скандинавському стилі - дуже популярна тенденція. Яскраві, теплі, природні і світлі інтер'єри хороші в будь-якій країні, і навіть в прохолодній і темній Скандинавії. Як облаштувати ванну в скандинавському стилі? Переконайтеся самі, що це не так вже й складно!

Ванна в скандинавському стилі - це інтер'єр, в якому переважають білі і сірі кольори. Вони супроводжуються натуральними матеріалами: деревом і камінням... Скандинавський стиль може бути більш мінімалістичним і виглядати суворо, або стати затишним, сімейним простором.

Ванна в скандинавському стилі - стильові характеристики

Ванна в скандинавському стилі повинна бути:
  1. яскравою, світлою і з відтінками білого, синього, сірого,
  2. теплою, завдяки натуральним матеріалам, таким як дерево, натуральним тканинам або плетінням.
  3. комфортною та затишною, такою як в стилі HYGGE
Ванна кімната в скандинавському стилі
У ванній, яка оформлена в скандинавському стилі, ви не знайдете кричущі кольори. Тут переважають бежевий колір, пастель і натуральне дерево - натурального кольору, вибіленого або забарвленого в білий колір, бажано бук, сосна або дуб. Білими або іншими яскравими кольорами можуть бути не тільки меблі, а й стіни, підлога, сантехніка та аксесуари.

У скандинавській ванній кімнаті також повинні бути великі дзеркала - наприклад, характерне кругле дзеркало на шкіряному ремені, а якщо в кімнаті є вікна, на них не можна вішати штори або рулонні штори, тому що вони обмежують доступ рідкісним і дорогоцінним сонячним променям. (Скандинавам, до речі, нема чого ховатися у власному будинку). Щоб відчути себе ближче до природи, придбайте аксесуари для ванної, такі як мильниці, що імітують камінь, білу дерев'яну полицю або прикрасьте ваш інтер'єр рослинами, які відмінно впишуться в скандинавський стиль.
Чого слід уникати?

Ванна кімната в скандинавському стилі: душова кабіна

Скандинавський стиль ідеально підходить для невеликих ванних кімнат. Яскраві кольори, багато світла і свого роду мінімалізм дозволяють створити композицію навіть на невеликій площі, яка не тільки «додає простору», а й створює враження свіжості і чистоти. З іншого боку, тканини у вигляді килимків, рушників і халатів (які не потрібно ховати) створюють дружню, затишну і домашню атмосферу.

Ванна в скандинавському стилі - це також комфорт і ергономіка, тому при її проектуванні більше і частіше вибирають функціональний душ, ніж більш компактну ванну. Мінімалістична душова кабіна WALK-IN дає нам гарантію комфорту і свободи та відповідає духу скандинавського дизайну. SanSwiss пропонує широкий вибір кабін WALK-IN з можливістю вибору потрібних профілів. З точки зору скандинавського стилю важливо освітити простір, в якому розташований душ. Краще вибирати природне світло, але якщо в кімнаті немає вікна, то варто зробити ставку на точкове освітлення, яке буде дуже практичним і атмосферним.
Перегляньте всі публікації блогу