Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Захисні екрани - безпека та гігієна

квітень 2021
SafeScreenОхорона праці і безпека завжди були важливі, але з тих пір, як коронавірус змінив епідеміологічну ситуацію, вони стали особливо актуальними. Робота не може бути пов'язана з постійною турботою про власне здоров'я, тому будь-який додатковий захист цінується.

Роботодавець повинен забезпечити персоналу комфортні умови праці, які в той же час захистять їх від можливих інфекцій. Одним з елементів, що виділяються за ступенем ефективності в цій області, є захисні екрани.

Зміст
  1. Захисні екрани для офісу
  2. Як очистити захисні екрани?
  3. Екрани забезпечують безпеку в офісі, магазині і на рецепції.
  4. Скляний захисний екран - альтернатива екрану з оргскла

Захисні екрани для офісу

Захисні екрани давно представлені на ринку, і стали дуже поширені в останні кілька місяців. Залежно від того як виглядає офіс - будь то відкритий простір або офіс обслуговування, де клієнти стоять біля стійки, захисні екрани можуть виглядати по-різному. Завдяки цьому можна вибрати варіант, який не тільки підвищить безпеку для співробітників, але також добре впишеться в планування офісу і його інтер'єр. Просто погляньте на серії продуктів, що пропонуються компанією SanSwiss. Компанія є лідером у виробництві високоякісних душових кабін. Коли COVID змінив наші потреби, SanSwiss застосувала свій досвід у виробництві елементів із загартованого скла для підготовки серії захисних екранів. Ви можете встановлювати їх між письмовими столами, стійкою реєстрації і в інших місцях скупчення людей. Більш того, вони доступні в багатьох стандартних та спеціальних розмірах.
Захисні екрани - безпека та гігієна

Як очистити захисні екрани?

У нинішній епідеміологічної ситуації першорядне значення має дезінфекція використовуваних поверхонь. Це, в свою чергу, передбачає застосування сильнодіючих засобів, зазвичай на спиртовій основі.  Деякі матеріали можуть ними пошкоджуватися. Пам'ятайте про це при виборі захисних екранів.

З моделями SanSwiss не потрібно турбуватися про очищення. Кожен офісний екран виготовлений з безпечного скла. Тому не небезпечно очищати поверхню навіть сильнодіючими засобами. Це величезна перевага, наприклад, перед екранами з оргскла, які чистяться тільки за допомогою препаратів, призначених для оргскла скла.

Екрани забезпечують безпеку в офісі, магазині і на рецепції.

Захисні екрани можна використовувати не тільки в офісному приміщенні, а й на рецепшині готелю, ресторану, перукарні, медичного центру, урядовій установі і будь-яким іншим місцем, де у вас є контакт з клієнтом. Можливість установки екрану на різній висоті дозволяє створити ефективний противірусний бар'єр в кожному з цих місць.

В даний час ніхто не може гарантувати, що людина навпроти не інфікована. У всіх місцях необхідно дотримуватися максимальної обережності. Роботодавець, який вибирає це рішення, набагато більше піклується про безпеку своїх співробітників, ніж просто обмежується обов'язковим носінням масок і рукавичок. Екрани зменшують ймовірність захворювання співробітників і проблем із заміною хворих, а також з простоями через численні лікарняні листи.

Скляний захисний екран - альтернатива екрану з оргскла

На перший погляд, здається, що захисні екрани з оргскла дешевше, але якщо придивитися, вони можуть виявитися не самим вдалим вибором. І безпечне скло, і оргскло представляють собою бар'єр для мікроорганізмів. Однак безпечне скло простіше і ефективніше дезінфікується без ризику пошкодження покриття.

Міцність - ще один фактор, який грає важливу роль. Екрани з оргскла зазвичай при користуванні дряпаються, що виглядає, не естетично і може відобразитися  негативною думкою клієнтів про даний офісі. Крім того, подряпини значно ускладнюють очистку. Захисні екрани зі скла надзвичайно міцні і стійкі. На них не впливає час використання і не видно сліди від ударів і подряпини. Пропоновані SanSwiss екрани виготовляються зі скла товщиною 6 мм. і відповідають EN 12150/1. Скляні захисні екрани будуть виглядати бездоганно довгі роки, чого не скажеш про екрани з оргскла.

Захисні екрани означають безпеку і естетику

Зі сказаного ясно, що скляні захисні екрани безумовно стійкіші до пошкоджень, і в той же час забезпечують надійний захист від коронавіруса. Однак варто зазначити, що продукція SanSwiss не тільки функціональна, але й надзвичайно естетична. Вироби мають елегантну обробку чорного матового кольору або з сріблястим блиском. Це спрощує адаптацію моделі до інших елементів в кімнаті. Використання захисного екрану жодним чином не порушить дизайн всього інтер'єру, а стане його тонким доповненням. Незважаючи на те, що це в першу чергу пристрій для підвищення безпеки, він підкреслить стиль і престиж. Таким чином, це рішення має тільки переваги. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати модель і розмір які підходять до вашого приміщення.
Перегляньте всі публікації блогу