Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Ванна кімната в пастельних кольорах: наші ідеї

Грудень 2019
Ніжні, пастельні кольори підходять не тільки для спальні. Ванні кімнати в пастельних кольорах будуть мати гарний вигляд. Ось кілька ідей від нас.

Пам'ятайте, що пастель не тільки рожева чи блакитна. Кожен колір може мати пастельний відтінок. Пастельний мармур останнім часом дуже актуальний - якщо ви обрали бежевий або світло рожевий, то нанесіть  його на одну стіну,таким чином ви легко досягнете  бажаного ефекту.  Також  можемо порекомендувати водостійкі мармурові шпалери – ви отримаєте вражаючий ефект, і заощадите час і гроші.

Пастельні та інші кольори в ванній кімнаті

Занадто багато яскравих кольорів, що викликають головний біль? Набір пастелей - наприклад, відтінки морського зеленого, або сірувато-синього відмінно виглядають з меблями темно-сірого або навіть глибоко-чорного кольору. Зі свого боку ми рекомендуємо душові кабіни з колекції Top-Line S Black від SanSwiss. Їхні прості чорні лінії стануть ідеальним контрапунктом для ніжних пастельних відтінків.

Одним з головних трендів в дизайні інтер'єру останніх років є дизайн в стилі HYGGE. Ванна кімната в стилі HYGGE також є варіацією пастельної ванної кімнати. Шукайте натхнення, яке зробить вашу ванну кімнату унікальною та індивідуальною.
Ванна кімната в пастельних кольорах: наші ідеї

Ретро пастельна ванна кімната

Сильний акцент в ванній кімнаті з пастельними кольорами - меблі в стилі ретро. Ми не радимо поміщати справжній антикваріат в вашу ванну кімнату - волога, вода та перепади температури можуть зіпсувати його . Замість цього ми пропонуємо придбати крісло в стилі ретро або комод, наприклад 1950-х років. Пастельні тони і дерево прекрасно єднаються один з одним!

Гламурна пастельна ванна кімната

Мармур, про який ми згадували на початку тексту, також є елементом ванної кімнати в стилі гламур. Ванна в пастельних кольорах в стилі гламур - це елегантне, жіночне поєднання, яке неодмінно порадує око. Тут доцільними будуть аксесуари із жовтого та рожевого золота. Якщо ви не хочете встановлювати світильники золотого кольору, ми рекомендуємо інші аксесуари з золотими елементами - коробку для прикрас, декоративну вазу або нефритовий масажер для обличчя.
Перегляньте всі публікації блогу