Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Східна ванна кімната - як її оформити?

жовтень 2020
Східна ванна кімнатаЯкщо ви хочете додати екзотики  власному будинку, поєднайте динаміку східних орнаментів з комфортом сучасних банних рішень. Плитка в марокканському стилі, мозаїка, арабески, насичені кольори, підвісні ліхтарі - і ви вже можете насолоджуватися диханням таємничого Сходу!

Східні країни відрізняються великою різноманітністю, тому єдиного рецепта оформлення інтер'єру не існує. При оформленні ванної кімнати в східному стилі ви можете вибрати багатство фарб країн Середземномор'я або мінімалістіку японського стилю. Цим стилям ми присвятили окреме керівництво, уважно прочитайте його: Ванна кімната в японському стилі, що необхідно знати?

У цьому тексті ми зосередимося на джерелах натхнення з Туреччини або Марокко.

Східна ванна кімната - марокканська плитка

Легкий спосіб створити східний стиль - використовувати силу і чарівність марокканської плитки. Марокко славиться своєю керамікою, яку з покоління в покоління виготовляють майстри, неухильно слідуючи своїм традиціям. Всі вироби відрізняються яскравими кольорами і різноманіттям візерунків. Керамічна плитка в марокканському стилі, мозаїка, арабески - багато виробників пропонують уже готові колекції для підлоги та стін, візерунки яких відносяться до арабського орнаменту.

Вибравши таку барвисту плитку, ви можете використовувати її для укладання на підлоги і стіни, граючи з візерунками і кольорами - східний стиль дає прекрасну можливість блиснути! Ви також можете вибрати один яскравий акцент - наприклад, стіну з барвистої марокканської плитки в зоні для ванни, зберігши іншу частину ванної кімнати в більш стриманому стилі. Якщо ми посилимо ефект, вибравши безрамну душову кабіну PUR,ми створимо сильний візуальний ефект, в якому східний дух поєднується з сучасним комфортом! Зона душа, розташована на одній лінії з підлогою, оптично збільшує кімнату і створює простір для чуттєвої насолоди від прийняття душу.

Також східного ефекту можна домогтися, обробивши стіни водостійкими шпалерами з малюнком, що імітують плитку або мозаїку.
Східна ванна кімната - як її оформити?

Східна ванна кімната - меблі і аксесуари

Меблі, які будуть у вашій ванній кімнаті, повинні бути з дерева, ротанга або їх імітацій, але це в крайньому випадку. Бронзовий посуд, підноси, вази і керамічні марокканські чаші для раковини ручної роботи стануть оригінальним доповненням ванної кімнати в цьому стилі. Щоб повністю розслабитися в східній ванній кімнаті, подбайте про відповідне освітлення. Марокканські підвісні світильники або невеликі світильники, вбудовані в стіну, змусять мозаїку ніжно сяяти. Не забувайте про свічки в свічниках золотистого кольору. Атмосферу Сходу також підкреслять позолочені мильниці, декоративні флакони і дзеркала в золотій оправі.
Якщо у вас у ванній кімнаті є вікно, їм варто скористатися. На підвіконня поставте горщики з екзотичними рослинами і дерев'яні прикраси, які додатково підкреслять неповторність вашого простору. Також відмінно виглядатимуть шовкові, повітряні штори.
Перегляньте всі публікації блогу