Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Спа у вас вдома

Листопад 2019
Одне з найбільших задоволень - можливість розслаблення у власному будинку. Спа-центр - відмінне рішення для тих, хто любить ритуали догляду за собою. Як створити такий простір в своєму будинку?

Душ у ванній кімнаті спа

Незважаючи на те, що SPA є синонімом ванни повної води і піни, SPA це насправді абревіатура від sanus per aquam - здоров'я завдяки воді. Тривале приймання ванни в гарячій воді шкідливо для вашої шкіри. Крім того, ефірні масла можуть бути подразником. Тому ми пропонуємо елегантну душову кабіну SanSwiss - по можливості, велику, з душовою насадкою і гідромасажем, яка стане центральною частиною ванної кімнати.

Ви можете прийняти гарячий розслаблюючий або освіжаючий холодний душ. Під душем легко можна нанести скраб на тіло, і запросто змити його, так само зручно доглядати за своїм волоссям, використовуючи живильні масла.

Освітлення в спа-ванні

Звичайно, ви можете купити воскові свічки та поставити їх по кутах, але ми радимо не робити цього. Свічки виглядають чудово, але вони небезпечні і не прості в обслуговуванні. Якщо ви видаляли віск з підлоги, особливо дерев'яної, то ви розумієте, що ми маємо на увазі. Кращим рішенням є світлодіодні стрічки, які підкреслять архітектурні тонкощі простору. Для створення атмосфери затишку і релаксу можна встановити невеликі ліхтарі зі світлодіодними свічками всередині.

Косметика у ванній кімнаті спа

Багато брендів пропонують спеціальні косметичні засоби для ванни та душу, ефірні масла для масажу, або чуттєві лосьйони для тіла. Хоча спа-атмосфера часто асоціюється зі східними ароматами пачулі або іланг-ілангу, ви також можете знайти більш освіжаючі аромати лимонної трави, евкаліпта або вербени. Купуйте  тільки тоді, коли ви впевнені, що це правильний аромат для вас. Зрештою, час, проведений у ванній кімнаті, має бути у задоволення!
Перегляньте всі публікації блогу