Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Гламурна ванна кімната: корисні ідеї

липень 2020
GlamourХоч цей стиль іноді і асоціюється з типово жіночними інтер'єрами в стилі будуар, стиль гламур має багато варіантів. Ми поговоримо про те, як облаштувати гламурну ванну кімнату, щоб вона подобалася візуально і була зручна в користуванні.

Гламурна ванна не обов'язково повинна бути чорно-білою, хоча це часте і популярне поєднання.

Як і в елегантній ванній кімнаті, варто знайти один домінуючий колір і створити навколо нього решту частина інтер'єру. Якщо ви обираєте чорний і білий колір, ви можете бути натхненні ванною кімнатою в нью-йоркському стилі, але підбирайте більш яскраві аксесуари.

Душ і ванна в гламурній ванній кімнаті

Давайте почнемо з найважливіших речей в кожній ванній кімнаті. Як завжди, ми пропонуємо вам вибрати найбільшу душову кабіну, яку можна розмістити в кімнаті - комфорт дуже важливий. Не поспішайте вибирати - звертайте увагу не тільки на форму або спосіб відкривання дверей, але і на можливості персоналізації, наприклад замовлення гравіювання або друку на склі, що зробить вашу ванну кімнату єдиною в своєму роді.

Ванна повинна так само бути унікальною, наприклад, яка окремо стоїть, на ніжках, круглої або овальної форми, прикрашена мозаїкою.

Меблі в гламурній ванній кімнаті

Усередині такого інтер'єру, крім функціональних меблів необхідна і декоративна . Це може бути привабливе крісло або вішалка в стилі ретро? Пам'ятайте, що дерево і тканину повинні бути правильно оброблені, щоб витримати вологість у ванній кімнаті.

Деталі ванної кімнати

Хоча поєднання золота і срібла більше не вважається помилкою в дизайні інтер'єру, ми рекомендуємо вибирати тільки один з цих двох кольорів. Це зробить простіше вибір аксесуарів. Мінімалізм тут не рекомендується: настінні світильники, плафони, великі дзеркала будуть доречні. Також, при виборі рушників, вибирайте яскраві кольори: білий колір в такій ванні буде недоречним.

Не все повинно бути дуже серйозним - одна або дві забавні деталі додадуть легкості інтер'єру і покажуть, що цей стиль може радувати вас. Золота фігура пухкого єдинорога, портрет коронованого кота десь на стіні, або штучні квіти в кришталевій вазі? Пам'ятайте, що гламурна ванна кімната повинна подобатися вам і бути створеною для вас.
Перегляньте всі публікації блогу