Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Елегантна ванна кімната - ідеї для облаштування

червень 2020
Дизайн елегантно ванної кімнати вимагає хорошого планування. Необхідно витратити більше часу, щоб ванна кімната ідеально відповідала вашим потребам. Ось кілька ідей про те, що вибрати і чого слід уникати.

Елегантна ванна кімната: ванна або душова кабіна?


Елегантний інтер'єр зазвичай асоціюється з великим простором, мармуром на стінах і підлозі, а також практичній ванній. Але не завжди є місце для втілення будь-яких ідей. Ми рекомендуємо ознайомитись з нашими статтями: Душова кабіна або ванна - як обрати. Якщо ви вирішили прийняти душ, ми рекомендуємо душову кабіну. SanSwiss пропонує безліч рішень такого типу, наприклад, в колекції CADURA або EASY.

Елегантна ванна кімната: кольору


Найбільша перевага елегантної ванної кімнати - її приглушені кольори. Виберіть один основний колір інтер'єру, наприклад, сірий або бежевий і додайте контрастні елементи. Це гарна ідея, щоб ввести в простір чорний елемент або темно-синій, але тільки в якості акценту, щоб він не домінував і не пригнічував інтер'єр.
Меблі для ванної кімнати такого типу не повинні бути класними або мінімалістичними. Один предмет меблів в стилі ретро, наприклад, вішалка для рушник, або стілець, підкреслить все це. Просто пам'ятайте, що дерев'яні меблі повинні бути добре захищена від вологи і забезпечувати належну вентиляцію у ванній кімнаті.
Елегантна ванна кімната - ідеї для облаштування
Дзеркало завжди гарна ідея. Ви можете повісити кілька з них і таким чином оптично збільшити поверхню ванної кімнати.

Додайте трохи інших квітів в вашу ванну, за допомогою додавання мила, засобів по догляду, рушників і т.д

Елегантна ванна кімната: де заховати пральну машину?


У нас не завжди є окрема пральня, тому пральна машина у ванній - звичайне явище. Але немає причин, щоб пральна машина привертала до себе особливу увагу. Ви можете заховати її в шафі або за ажурною, рухомою перегородкою. Те ж саме стосується білизни - елегантний кошик - одна з ідей, але ви також можете вбудувати в шафу діагональний ящик з перегородками.
Перегляньте всі публікації блогу