Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Класична ванна кімната - як оформити?

липень 2020
Класична ванна кімната - це просто вічна ванна - вона ніколи не вийде з моди! Білий колір деякий час вважався «нудним», але він виразно повертається в життя, тому що в гармонійній, і зі смаком декорованій ванній кімнаті все відчувають себе комфортно. Які ще переваги має класичний стиль? Як оформити класичну ванну кімнату в білому кольорі в багатоквартирному будинку?

Класична ванна кімната - це завжди безпечне рішення. Класику відрізняють не тільки простота і елегантність, але і збалансований мінімалізм. Завдяки цьому класичний стиль заснований на тимчасових тенденції моди і є універсальним трендом, який швидко не набридне. Союзник класичного стилю у ванній кімнаті є білий колір - біла ванна підходить як для багатоквартирного будинку, старого будинку, сучасного будинку або заміського котеджу.

Класична ванна кімната - натхнення

Класичні ванні кімнати відрізняються білизною і благородним мінімалізмом, що є основою для оформлення в стилі ретро або більш сучасно, в залежності від смаку і індивідуальних потреб. Додамо, що біла ванна не обов'язково повинна бути ... білою! Білий прекрасно поєднується з натуральним деревом, чорними, золотими, хромованими деталями, а також з дуже модними ботанічними мотивами, що дозволяють створювати відмінні аранжування. Все частіше і частіше можна знайти аксесуари у відтінках сірого, що також відрізняє сучасну різноманітність цього напрямку.
Класична ванна кімната - як оформити?
Ванна кімната в класичному стилі буде відрізнятися поєднанням традиційних рішень з сучасними формами. Це особливо важливо при виборі ванни або душової кабіни, яка задасть тон всій кімнаті. Душові кабіни з колекції WHITE LINE представляють собою поєднання «безпечного» класичного білого з вишуканою сучасною формою. Біла, матова обробка душових кабін в даний час є однією з найцікавіших пропозицій, ідеально поєднуються з сучасними тенденціями дизайну та дизайну в інтер'єрах ванних кімнат.

У класичних інтер'єрах дуже важливо організувати простір і зберегти пропорції. Тому велике значення надається симетрії, але це не означає, що інтер'єри повинні бути некомфортними і надмірно мінімалістичними. Розташування має відповідати функціональним потребам при збереженні класичних рішень. Тому варто пам'ятати про дотримання цих принципів, як помірний контраст і відповідний підбір деталей, які допоможуть оживити інтер'єр: це можуть бути аксесуари, більш яскраві кольори або елементи ретро, такі як дзеркало в стильній оправі або елегантна люстра.

Класична ванна кімната в багатоквартирному будинку

Класичні ванні кімнати повинні бути ретельно продумані. В інтер'єрі ванної кімнати часто використовується білий колір, який оптично збільшує простір і в той же час асоціюється з чистотою і гігієною. Невелика ванна кімната може бути проблемою, тому прочитайте наше керівництво - Маленька ванна: перевірені ідеї.

Коли простір обмежений, класична ванна кімната з душовою кабіною кращий варіант. Якщо мова йде про душові кабіни для маленької ванної кімнати, то краще за все підійде кутовий душ, оскільки він економить багато місця. Якщо кімната вузька, ви також можете встановити душ між двома стінами і вибрати варіант без піддону, зі зливом в підлогу. Компанія SanSwiss, на своєму сайті, пропонує Вам практичний конфігуратор душової кабіни в залежності від доступного простору.

Ключем до успіху в меблюванні класичної ванної кімнати в багатоквартирному будинку є тональне поєднання кольорів. Приглушені кам'яні сірі або благородні мармурові прожилки прекрасно доповнюють позачасове оздоблення, в якому переважають бежеві та кремові  тони.
Перегляньте всі публікації блогу