Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Санвузол без плитки

жовтень 2020
Ванна кімната без плитки? Це одна з найсильніших тенденцій в дизайні інтер'єрів вже кілька сезонів! Завдяки використанню таких матеріалів, як натуральний камінь, дерево, бетон або водостійкі шпалери і фарби можна домогтися оригінального і індивідуального дизайну інтер'єру ванної кімнати.

Відсутність плитки у ванній, як з'ясовується, має масу переваг. В першу чергу - витрати. Глазур це великі вкладення, особливо якщо ви хочете покрити нею повністю стіни і підлогу. Ще одна причина для відмови від плитки - складність розбирання, яка пов'язана з величезною кількістю пилу і трудомісткості, тому одного разу покладена плитка зазвичай залишається в ванній на довгі роки. Однак варто розглянути кілька альтернатив, завдяки яким ванна кімната придбає особливий характер.

Зміст
  1. Санвузол без плитки – бетон
  2. Ванна без плитки - натуральні матеріали
  3. Санвузол без плитки - цегляна стіна

Санвузол без плитки – бетон

Незвичайна і інтригуюча пропозиція - архітектурний бетон, доступний, серед іншого, в формі спеціальних полотен. Така поверхня на стінах і підлозі відмінно виглядає в індустріальному стилі і мінімалізмі. Після просочення він стає стійким до впливу вологи, цвілі і миючих засобів. Згодом він змінює свій колір, що працює тільки йому на користь, і виглядає більш природно. Ознайомтеся з нашим керівництвом по кабінах, які гармонійно виглядають в промислових інтер'єрах.

Ванна без плитки - натуральні матеріали

Натуральний камінь відмінно замінює традиційну глазур. Він стійкий до високих температур, воді, пару та миючих засобів. Натуральний камінь можна придбати у вигляді плитки різного розміру, або як єдину велику плиту, здатну закрити значну частину стіни, наприклад, в душовій кабіні або біля раковини. Таке рішення добре підійде для ванних кімнат в середземноморському стилі.
Санвузол без плитки
До ванній підійде і інший натуральний матеріал - дерево. Він зігріває, створюючи альтернативу матеріалів, необхідних для облаштування цього інтер'єру - кераміці, металі і склу. Дерево можна використовувати для виготовлення аксесуарів для ванних кімнат, а також для виготовлення більших елементів, таких як облицювання ванни, душовий піддон або навіть підлога. Найголовніше - правильно вибрати породу дерева для ванної кімнати, стійку до вологи і перепадів температур. Тут найкраще підходять екзотичні породи дерева: тик, ятоба, кедр, Дуссен, Марбан, іроко, лапачо, бади і венге - вони володіють найбільшою стійкістю до вологи, тому їх можна розмістити біля раковини, ванни або душу.

Санвузол без плитки - цегляна стіна

Цегла вже давно переважає в оформленні віталень, спалень і їдалень. Цеглою можуть бути покриті всі стіни або тільки вибрані ділянки кімнати і пофарбовані в ваш улюблений колір. Санвузол цегляний особливо рекомендується любителям сучасного, скандинавського, ретро, індустріального та сільського стилів.

Ванна без плитки - фарби, шпалери та панелі

Ви можете пофарбувати ванну кімнату, але не забудьте вибрати фарби, призначені для ванної, вологостійкі. Таке рішення актуально, коли ми хочемо створити конкретний стиль ванної кімнати, наприклад провансальський, романтичний або просто не багато вкладатися в сантехніку. Шпалери - теж хороший вибір для ванної кімнати, особливо якщо стиль часто змінюється. Вони стійкі до вологи і пару, прості у використанні. Також доступні стінові панелі в багатьох виконаннях, і їх якість настільки гарна, що не завжди можна зрозуміти, що знаходиться на стіні. Наприклад, панелі, що імітують натуральний камінь, дерево або скло створюють ілюзію їх присутності. Правильно закріплені панелі на стінах ванної кімнати відрізняються особливою міцністю і простотою у догляді.
Перегляньте всі публікації блогу