Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Ванна кімната з ванною і душем

квітень 2020
Розміщення ванни і душової кабіни у ванній кімнаті є найбільш бажаним рішенням. Кожен може насолоджуватися тим, що йому подобається найбільше, немає необхідності йти на компроміс. На жаль, таке рішення вимагає досить багато місця, інакше ванна не буде ні функціонально, ні естетично привабливою. Маленькі ванні кімнати вимагають кращого планування. Кутова душова кабіна є дуже хорошим рішенням - ми рекомендуємо нашу статтю «Маленька ванна: перевірені ідеї». Але ви не завжди можете повністю позбутися від ванни. Які рішення доступні?
Ванна кімната з ванною і душем

Ванна кімната з ванною і душем: скляні шторки для ванної

популярне і практичне рішення для невеликих ванних кімнат. Асортимент SanSwiss включає в себе одно-, дво- і трьохелементні шторки, а також моделі, що дозволяють повністю закрити ванну. Більшість шторок SanSwiss доступні в декількох версіях скла і профілів, тому їх можна легко адаптувати до потреб клієнтів.

Ванна кімната з ванною і душем: якщо ви хочете

щоб у ванній кімнаті були обидва елементи, але місця мало, ми рекомендуємо встановити душову кабіну на ванну, тобто вкорочену бічну стінку. Більшість душових кабін з асортименту SanSwiss можна адаптувати в такий спосіб - ми пропонуємо вам подивитися колекції CADURA, FUN, PUR, SWING-LINE, SWING-LINE F, TOP-LINE і TOP-LINE S. Можна використовувати всілякі нестандартні рішення - скоси і виїмки на скляній панелі, завдяки яким можна облаштувати навіть самі недоступні і, здавалося б, важкі місця у ванній кімнаті. Це також дозволяє вам вільно вкорочувати одну зі стін, щоб підігнати душову кабіну до краю ванни, щоб ванна і душова кабіна могли стояти поруч один з одним.
Перегляньте всі публікації блогу