Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Тенденції ванних кімнат 2020

квітень 2020
Хоча ремонт будинку проводиться не так часто, необхідно знати основні тренди, а так само що виходить з моди. Як виглядають модні тенденції ванної кімнати на 2020 рік? Є кілька напрямків.

Зміст
  1. Тенденції ванної кімнати 2020: золото
  2. Тенденції  ванної кімнати 2020: білий
  3. Тенденції ванної кімнати 2020: чорний

Тенденції ванної кімнати 2020: золото

Після багатьох років необроблених ліній і прохолодних відтінків, повертається мода на теплий відтінок золота. Його можна ввести в ванну декількома способами. Найпростіший і легкий спосіб внести зміни - це додати елементи декору, такі як вішалки, рами для дзеркал, світильники. Для тих, хто вибирає золото, у нас також є інші рішення: золоті змішувачі або нова колекція душових кабін SanSwiss GOLD LINE з золотими деталями.

Тенденції  ванної кімнати 2020: білий

Другим сильним трендом в 2020 році є відомий з минулих років - білий колір. Для деяких це стерильно і нудно, для інших - розкішно, є можливість грати з формою і будь-якими аксесуарами. В цьому році в асортименті душових кабін SanSwiss буде представлена колекція WHITE LINE з білими деталями. Рекомендуємо її як для ванних кімнат білого кольору, так і в якості елемента барвистих інтер'єрів.

Тенденції ванної кімнати 2020: чорний

Мінімалістичний або гламурний? Ванні кімнати чорного кольору - це безліч можливостей, потрібно пам'ятати тільки одне: чорний колір оптично зменшує кімнату. Якщо приміщення не дозволяє оформити стіни чорним кольором, ми рекомендуємо чорні аксесуари, і особливо колекцію душових кабін SanSwiss BLACK LINE.

Тенденції ванної кімнати 2020: природа

Остання сильна тенденція цього року відноситься до моди на ванні кімнати в стилі HYGGE і ванні кімнати в японському стилі. Що найбільш важливо, так це природні матеріали, такі як камінь і дерево, а також наявність рослин, що підходить тільки для приміщень, де є денне світло та достатня циркуляція повітря.
Перегляньте всі публікації блогу