Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Дизайн ванної кімнати: 3 речі

Лютий 2020
Можливість спроектувати власну квартиру або будинок, які будуть ідеально відповідати вашим потребам - велика проблема, але також і велика нагорода, якщо ви зробите все правильно. Не має значення, покладаєтеся ви на фахівця або розробляєте власні ідеї, наприклад ванної кімнати. Є кілька правил, які потрібно мати на увазі.

1.Дизайн ванної кімнати - форма кімнати

Перш ніж почати ремонт, ви повинні оцінити форму кімнати. Ванна кімната маленька або велика? Чи є в ній вікно або ви можете встановити його на етапі ремонту? Стеля пряма  або похила? Все це впливає на те, як можна розмістити необхідні предмети. Душові кабіни Sanswiss доступні в багатьох варіантах та можуть бути замовлені під розмір вашої ванної кімнати.

Ми також рекомендуємо відвідати наш блог «Ванні кімнати на горищі - як правильно їх оформити» та «Ванна кімната без вікон - як її оформити»
Дизайн ванної кімнати: 3 речі
Якщо кімната правильної форми, у вас більше можливостей для дизайну. Пам'ятайте, найважливіше - щоб ванна кімната приносила задоволення, тому проведіть більше часу, вибираючи для себе підходящу душову кабіну. Чим більше, тим краще - і правильна форма дозволить вам дійсно розслабитися в душі після довгого дня. Якщо розмір дозволяє, ви можете вибрати душову кабіну WALK-IN!

2. Дизайн ванної кімнати - колір кімнати

Рішення про вибір кольору ванної кімнати дуже важливе, бо наступні зміни зажадають багато витрат. Ось чому варто задуматися, з одного боку, про те, які кольори вам подобаються, але, з іншого боку, не дозволяйте себе переконати зробити щось модне сьогодні, а через кілька місяців або років це буде більмом на оці. Перегляньте керівництва в Інтернеті, пошукайте натхнення, запишіть які кольори, візерунки і мотиви вам подобаються. Ми також рекомендуємо наше керівництво: «Який колір у ванній кімнаті вибрати».

3. Дизайн ванної - стиль

Колір інтер'єру – це важливо , але ви також повинні думати про стиль, тому що він впливає як на вибір сантехніки та меблів, так і аксесуарів. Ванна кімната в стилі Hygge дуже популярна, але не всім подобаються такі м'які тони. Для тих, хто віддає перевагу яскравим  кольорам, формам  і деталям , є наприклад, ванна кімната в  стилі Нью-Йорк - популярний, але вимогливий спосіб облаштування ванної кімнати.
Перегляньте всі публікації блогу