Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

WALK-IN "EASY"

SanSwiss представляє унікальну серію душових кабін WALK-IN EASY з широким асортиментом привабливого скла і профілів.

Душові кабіни і раніше залишаються трендом в сучасному дизайні ванної кімнати. Їх перевагою є не тільки безперешкодний доступ з великою шириною входу, а також і максимальний простір для відпочинку, простота установки і простота обслуговування душової кабіни.

EASY WALK-IN можуть бути встановлені як на ванні, так і безпосередньо на плитці, в кутку і вільно в просторі. Залежно від плану поверху і планування ванної кімнати, WALK-IN може бути доповнена додатковою нерухомою панеллю під прямим кутом, яка частково запобігає виходу води з душовою зони.

SanSwiss виробляє душові кабіни стандартної висоти 2000 мм, в традиційному сріблястому глянсовому виконанні профілю, а також в варіантах WHITE LINE і BLACK LINE. 8-міліметрове безпечне скло оброблено від нальоту покриттям Aquaperle, що необхідно для легкого очищення. Ви можете вибрати з привабливих варіантів скла з білим трафаретним друком, таких як Shade і Brume, або з сучасних, нанесених на скло, хромованих декорів, таких як EASY LOFT, що підходять для квартир в стилі LOFT. Ви також можете вибрати прозоре скло, нестаріючу класику. Для ванних кімнат з не стандартною висотою, SanSwiss пропонує EASY WALK-IN висотою 2250 мм! У стандартну комплектацію EASY WALK-IN входить стабілізуюча розпірка, яка забезпечує оптимальну стійкість конструкції. Кутова або стельова розпірка може поставлятися на вимогу. Також можливо об'єднати дві душові кабіни в стандартному, або навіть в зовсім іншому дизайні - це рішення Concept Walk-in EASY. Це залежить тільки від того, якому рішенню ви віддаєте перевагу. Тим не менш, ви завжди отримаєте якісну кабіну WALK-IN, якою ви будете насолоджуватися довгі роки.
назад