Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Душові кабіни BLACK LINE

BLACK LINE - душові кабіни в елегантному матовому чорному кольорі

Чорний - це колір натхнення. Таємничий, чуттєвий і елегантний.

У поєднанні з тонкими лініями, формами і пропорціями він створює ідеально гармонійну композицію, яка підходить до інтер'єру будь-якої ванної кімнати. Це може бути як класичний тренд, так і екстравагантність сучасного дизайну.

Компанія SanSwiss створила унікальні душові кабіни BLACK LINE для людей, схильних до класичної елегантності, сучасного дизайну і першокласної якості.

Душові кабіни BLACK LINE доступні в безрамному або частково обрамленому варіантах з різними типами дверей (розпашні двері з відкриванням назовні, розсувні двері з відкриванням як назовні, так і всередину, складані двері, розсувні двері).

Колекція BLACK LINE від SanSwiss включає в себе як класичні душові кабіни - наприклад, CADURA, ANNEA, SOLINO або TOP-LINE серії S, так і шторки для ванн, а також WALK-IN.

Кабіни Walk-In серії CADURA пропонують цікавий контраст чорного і білого. Чорні профілі, ручки і розпірки на контрасті з новим декором скла Shade (білий трафаретний друк на передній частині скла) створять домінуючий елемент у ванній кімнаті. WALK-IN EASY відрізняються простотою і непідвладним часу дизайном. Ванна не втрачає привабливості навіть після декількох років використання.

BLACK LINE-це душові кабіни, створені для вашого задоволення від прийняття душу!

BLACK LINE
назад